Shapemaster

Vrijwel alle vrouwen krijgen in hun leven te maken met cellulite (ontsierende bobbeltjes op heupen,buik, dijen en billen). Dit kan ontstaan door bv te veel of te vet eten, te weinig beweging, erfelijke aanleg, roken of de grootste factor, de vrouwelijke hormonen. Wellicht is bij jullie bekend dat Beautyhome Angelique & Yolanda al ruim 20 jaar met succes mensen begeleidt bij het afslankproces d.m.v. doelgerichte oefeningen in verwarmde cabines, voedingsadviezen en gelpakkingen voor de huidstructuur. Echter bleef bij vele mensen die maar enkele kilo’s wilden afvallen het celluliteprobleem aanwezig.

Bindweefsel Massage is bijzonder effectief bij behandeling van cellulite en afslankbehandelingen. Bindweefsel Massage rekent af met overtollige vetrolletjes en verslapte huid. Daar waar de problemen zich voordoen wordt de huid aangepakt, nl onder de huid in het bindweefsel en het onderhuids vetweefsel. Vetophopingen nemen hierdoor af en de huid wordt weer elastisch. Uw huid wordt gestimuleerd om zelf het probleem aan te pakken en te herstellen. De behandeling gebeurt met een geavanceerd apparaat dat is voorzien van een speciale behandelkop en geeft een vacuüm massage van het onderhuids bindweefsel. Het apparaat pakt tijdens de behandeling een huidplooi. Het bewerkt de huid met in- en uitrollende bewegingen. Het structureert het onderhuids bindweefsel en bevordert de afvoer van afvalstoffen. Tevens stimuleert het de bloedsomloop en het lymfevatenstelsel.

De behandeling kan als zeer aangenaam worden ervaren. De gehele behandeling (buik, rug, bovenbenen) zal 45 minuten per keer in beslag nemen. Een gehele kuur duurt 20 sessies waarvan u de eerste 10 keer 2x per week, en de tweede 10 keer 1x per week komt. Het beste resultaat wordt verkregen als u een gezond voedingspatroon hanteert met de nodige beweging. Als u niets aan sport doet kunt deze behandelingen combineren met de oefeningen in de verwarmde cabines.

Gegarandeerd dat uw cellulite verdwijnt!