Permanente make-up

Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect verzorgd uitzien. Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen. Permanente make-up van Nouveau Contour wel. Bij permanente make-up worden eyeliners of wenkbrauwen aangebracht welke drie tot vijf jaar blijven zitten. Tijdens sporten, wanneer u op vakantie uit de zee of het zwembad komt, als u uit bed stapt of als u door weer en wind loopt, uw permanente make-up blijft altijd netjes op z`n plaats en loopt niet meer uit! Bij permanente make-up wordt door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat een speciaal huidvriendelijke pigmentatie vloeistof in de huid aangebracht.

 

Wenkbrauwen

Dunne of onregelmatige groei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd, zodat een egale en gelijkmatige lijn ontstaat zoals alleen visagisten dat kunnen maken. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen worden gecamoufleerd. Heeft u vroeger teveel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauw meer?
Met permanente make-up word uw gezicht weer compleet!

 

Eyeliners

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met behulp van verschillende kleurstellingen kan het aangezicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Bij de eyeliners wordt er tussen de haartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht.

 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Om het gewenste resultaat te behalen, zijn er meerdere behandelingen nodig. Wij brengen permanent make-up in 2 tot 3 behandelingen in. Laagje voor laagje zodat er de gewenste kleur en intensiteit verkregen wordt.

 

Garantie voor vakmanschap

Het mag voor zich spreken dat het van belang is dat de pigmentatie vakkundig gebeurt, het blijft immers enkele jaren zitten. Wat vakkundigheid betreft bent u in goede handen bij ons. De specialistes hebben een gedegen opleiding gevolgd volgens de methode Nouveau Contour, waardoor zij alle verschillende disciplines in permanente make-up beheerst en op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Wij werken uitsluitend met de beste produkten die op het gebied van permanente make-up beschikbaar zijn. We beschikken over een digitaal aangestuurd pigmentatie apparaat welke tot fracties van milimeters nauwkeurig werkt. Bovendien worden bij elke klant nieuwe steriele naalden gebruikt. Zowel opleiding als apparatuur zijn goedgekeurd door de overkoepelende landelijke STIVAS examencommissie. Onze permanente make-up voldoet aan de hoogste eisen en is daarmee volkomen veilig.

In Nederland is een wetgeving ontwikkeld die eisen stelt aan de veiligheid en hygiëne. Dit moet blijken uit een certificaat/vergunning. De GGD zal controleren op veiligheid en hygiëne.

Wij zijn in het bezit van een GGD-vergunning en we geven een garantie voor kwaliteit, hygiëne en zorg.

Prijslijst:

Wenkbrauwen
Prijs: € 300,00

Eyeliner boven
Prijs: € 192,50

Eyeliner onder
Prijs: € 182,00

Eyeliner onder en boven
Prijs: € 300,00

 

Prijs is incl. max. 2x terugkomen voor finishing touch. Vanaf 4e behandeling € 25,00 per keer (binnen 3 maanden). Binnen 1 jaar bijwerken met 50% korting van nieuw prijs. Bij werken na 1 jaar 25% korting.