Pedicure

Misschien minder vanzelfsprekend, maar niet minder belangrijk is de verzorging van je voeten. Hoewel dit lichaamsdeel het verst van ons af lijkt te staan, blijkt het één van de meest belangrijke functies te vervullen.

Voeten zijn de basis van ons lichaam, ofwel: de basis van schoonheid… Onze voeten hebben letterlijk veel te verdragen; niet voor niets zijn onze voeten vaak als eerste vermoeid. Behalve verkeerde schoenen, bijvoorbeeld verhoogde schoenen en pumps, is dit te wijten aan slechte verzorging. Enerzijds logisch, zo vaak zie je je voeten immers niet; anderzijds jammer, omdat verwaarlozing gelijk staat aan ongemak, pijn en vermoeidheid. Daarbij speelt ook hier uiterlijk een belangrijke rol. in sommige situaties, bijvoorbeeld in de zomer in slippers of met sporten, moet je in het openbaar ´met de voeten bloot´. Meer dan eens gaat dit gepaard met een bepaalde gene. De verzorging die de voet thuis krijgt, heeft ondanks je inspanningen niet het gewenste resultaat of maakt een klacht helaas alleen maar erger.

De pedicure weet problemen als blaren, likdoorns, eelt en ingegroeide nagels te behandelen of tegen te gaan en doet dit snel en hygiënisch met speciale apparatuur. Maar ook als je geen directe klachten hebt is een regelmatige pedicure behandeling geen overbodige luxe en kan het moeilijkheden helpen voorkomen. Een heerlijke massage met esoterische oliën ter afsluiting van de behandeling is bij ons vanzelfsprekend.

Tarieven Pedicure:

Pedicure 30 minuten
€ 36,00

Pedicure 45 minuten
€ 44,00

Pedicure 60 minuten
€ 63,00

Pakking/likdoornbehandeling
€ 17,50

Parafine hand behandeling
€ 13,50

Parafine voet behandeling
€ 13,50
in combinatie met manicure
€ 8,50
in combinatie met pedicure
€ 8,50

Gellac handen
€ 31,75

Gellac voeten
€ 31,75

Bijwerken gellac
€ 29,50

Pedicure incl. lakken (normale lak)
€ 53,00