Meso skin activ

Rokershuid?
Droge huid?
Pigmentatie van de huid?
Donkere kringen onder de ogen?
Onreine huid?
Rimpels en slappe/vermoeide huid?
Couperose?

Wilt u één van de bovenstaande problemen voorgoed aanpakken?
Dan is Naaldloze Mesotherapie de oplossing.

De naaldloze mesotherapie is speciaal ontwikkeld voor huidveroudering en huidverslapping. Daarnaast kan deze techniek ook gebruikt worden bij lichaams-behandelingen zoals cellulitis en plaatselijke vetverwijdering. Tijdens de behandeling glijdt een speciale behandelkop over de te behandelen huidzones. Hierbij worden de werkstoffen diep in de huid gebracht. Tijdens deze procedure wordt slechts een licht tintelend gevoel waargenomen en de behandeling is absoluut pijnloos. Na een aantal behandelingen voor het gezicht wordt de huid zichtbaar en voelbaar steviger, elastischer en verkrijgt een frisse, gezonde teint. Diepe rimpels vervagen, littekens als gevolg van bijvoorbeeld acne worden minder zichtbaar en de huid verkrijgt een jeugdige en vitale uitstraling.

Waarvoor wordt meso skin activ ingezet?

 • huidverbetering
 • huidversteviging
 • rimpelvermindering
 • huidegalisering bij pigmentvlekken
 • huidegalisering  en vermindering roodheid bij couperose en rosa cea
 • structuurverfijnende werking bij grove poriën
 • stimulatie voor de futloze en vermoeide huid
 • energieboost voor de rokershuid
 • vermindering van littekenweefsels
 • huid sterker maken tegen schadelijke invloeden van buitenaf, ook voor de acnehuiden
 • intensieve hydratatie van de huid

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur (een polysaccharide) komt als een natuurlijk molecuul in het lichaam voor (huid, gewrichten en ogen) en draagt bij tot het behouden van de jeugdige functies en uitstraling. Voor de huid is het een belangrijke taak om het water door middel van het hyaluronzuur vast te houden. Hyaluron heeft namelijk de eigenschap dat het, in verhouding tot zijn massa, relatief grote hoeveelheden water aan zich kan binden (tot 6000 keer het eigen gewicht!). Door deze eigenschap tot waterbinding geeft hyaluronzuur de huid stevigheid en geeft het de huid het verloren vochtgehalte, elasticiteit, volume en een jongere uitstraling terug. Het natuurlijke hyalurongehalte in de huid wordt voortdurend minder. Omstreeks het 40ste levensjaar bedraagt het nog maar 50% en omstreeks het 60ste levensjaar nog maar 10% van de hoeveelheid in vergelijking tot onze jeugdjaren. Om dit proces te vertragen biedt de Meso skin activ dé oplossing.


Veilig en pijnloos

De unieke Beautytek Light behandelingen zijn pijnloos en snel. Er zijn geen bijwerkingen en er is geen herstelperiode.De Beautytek Light is 100% veilig met buitengewone, directe resultaten.


Resultaat

Bij de eerste behandeling ziet u gelijk resultaat, natuurlijk wordt het resultaat bij meerdere behandelingen steeds groter. Het aantal behandelingen worden tijdens een eerste gesprek met u besproken. Het verschilt per behandeling en per persoon, maar gemiddeld spreekt men van 6-8 behandelingen. Om het resultaat optimaal te behouden dient u per kwartaal een herhaal behandeling te ondergaan.