Gezichtsbehandelingen

Een weldaad voor je huid, van binnen en van buiten. Beautyhome Angelique & Yolanda biedt meerdere gezichtsbehandelingen aan, passend aan jouw wensen en jouw huidtype. Tegenwoordig heeft je huid het zwaar te verduren: felle zon, verkeerde voeding, kou, wind, regen, airconditioning, droge cv-lucht, uitlaatgassen, etc. Dat constante gevecht put je huid uit. En dus moét je je huid voortdurend (onder)steunen, helpen, voeden, laten bijkomen en rust gunnen. Geef je huid dus die nodige dosis gezondheid. Of nog liever, laat een expert dat doen: iemand die precies weet wat ze doet, iemand die zich helemaal heeft toegelegd op de gezondheid van jouw huid, iemand die de passie heeft om jou huid te verjongen, weer fit te maken en te laten stralen!

Enkele behandelingen:

Skin-Renewal & Anti-Aging

Dit masker is uitermate geschikt bij een anti-verouderingsbehandelplan. Het bestaat uit een verfrissend gezichtsmasker met een verstevigend effect en geeft een mooie en stralende teint als resultaat. De huid krijgt een boost, blijft beter gehydrateerd en voelt soepel en glad.

 

Hyaluronate Shaker

Dit masker is uitermate geschikt voor de huid die wat extra hydratatie kan gebruiken. Het actieve ingrediënt Hyaluronzuur zorgt voor een gehydrateerde, soepele huid. Hyaluronzuur staat bekend om haar vochtbindende, verzachtende en huid verjongende werking.

 

Pepha Tight

Voor uw huid is de Pepha Tight de perfecte oplossing. Pepha tight is een natuurzuiver extract van de Nannochloropsis oculata micro-alg en geeft direct meer spanning aan de huid waardoor een face-lift effect ontstaat. Het verstevigt het bindweefsel en beschermt de huid tegen huidveroudering.

 

Glycopeel

Er stralend uitzien en jeugdigheid vasthouden zonder onzuiverheden, pigmentvlekken, rimpels en littekens.
Glycozuur is een fruitzuur die bekend staat om zijn peelende werking, wat de opperhuid dun houdt en verstoppingen oplost. Tevens stimuleert Glycozuur de fibroblasten, waardoor de huid verstevigd wordt. De huid is na een glycopeelbehandeling beter in staat om vocht vast te houden, daarnaast worden collageen- en elastinevezels intensief gestimuleerd.

We hebben diverse Peelings in huis om elk probleem te behandelen.

 

Voorwaarden voor onze acties en alle behandelingen:

  • Bonnen/ flyers max. 1 per klant inleverbaar.
  • 24 uur van te voren annuleren. Binnen 24 uur zullen wij 50% in rekening brengen.
  • Acties worden alleen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag ingepland.
  • Telefonisch reserveren.
  • Bij vragen bel ons!